ESSENCIALS & RARESES

noticia-essencials

Vàrem entrat a l'estudi per a enregistrar de nou totes les cançons que han estat essencials en el nostre projecte, i que s’han convertit en cançons més vostres que nostres 

Després de tots aquests anys als escenaris hem tingut la necessitat de plasmar les cançons més "essencials" en un sol disc, actualitzant-les de la manera que les estem tocant ara, amb la formació actual, sense l'Edu aquesta vegada, i recuperant l’esperit inicial com a grup.

Això ens va fer entrar a l'estudi per a enregistrar de nou totes aquestes cançons que han estat essencials en el nostre projecte, i que s’han convertit en cançons més vostres que nostres.

El varem editar en format de disc doble. Un dels discos reflecteix aquest repertori tant "essencial" per nosaltres, amb un so actual i homogeni. L'altre, el "rareses", és una espècie de calaix de sastre, precisament de totes aquelles cançons, versions o adaptacions, que s'havien quedat guardades en un calaix, que s’havien quedat fora dels discs, o que no havien tingut una sortida “oficial”. Aquestes són cançons amb sonoritats molt diverses, enregistraments molt diferents en el temps i en el so, però que d'alguna forma il.lustren molts moments durant la història del grup, tant en l'estil com en la llengua.

A més a més, a "Rareses", s'inclouen tres cançons totalment inèdites, que mai s'han enregistrat ni difós per cap mitjà.

Tornem en el so i en l'ànima, a la nostra essència més rockera, recuperant la formació inicial de cinc components, sense teclista.

“L'essència és un concepte filosòfic que designa el conjunt d'atributs d'un objecte o substància que el fan ser el que és, i que posseeix per necessitat, ja que sense ells perd la seva identitat.”