SORTEIG "ESSENCIALS" a SPOTIFY

spotify-regala-essencials

Sortegem tres discs llibres "ESSENCIALS & RARESES" o vinils "ESSENCIALS" firmats entre els seguidors del perfil de Lax'n'Busto a Spotify. #Essencials #LaxNouDisc

L'objecte del sorteig és poder aconseguir de forma gratuïta un dels tres discs o vinils firmats d'"Essencials i Rareses", el nostre darrer treball.

Per participar-hi l'únic requisit serà ser seguidor del perfil oficial de LAX'N'BUSTO a través de l'aplicació musical Spotify, i ser-ho a data 9 de Maig de 2014, data a la qual es realitzarà el sorteig, de forma aleatòria, del cinc guanyadors.

El premi serà un disc o vinil firmats de manera gratuïta del darrer treball: "Essencials i Rareses"

Els guanyadors seran notificats de forma personal entre el 12 i el 30 de Maig de 2014. A tots ells se'ls deixarà un missatge al seu propi perfil de Spotify, missatge que inclourà un adreça electrònica a on podran adreçar-se per tal de saber com, quan i a on podran recollir el premi.

Un cop notificats els guanyadors, i en l'hipotètic cas de no rebre resposta per part d'algun o de tots ells en un termini màxim de 7 dies naturals (comptant des de la data de la notificació), els organitzadors es reserven el dret de bé re-sortejar el disc o vinil, o bé de declarar desert algun o tots els premis, sota criteri exclusiu dels organitzadors i només sota les circumstàncies en aquest punt descrites.