Avís
  • This parser only supports VCARD and VCALENDAR files

CONCERT EN STREAMING

noticia-LAX-VIPS-web

Presentem "ESSENCIALS" en un concert exclusiu amb un AFORAMENT LIMITAT a 150 persones que es retransmetrà on-line en directe a tot el món. #GiraEssencial

VIPSConcert ens convida a un concert especial on oferiran imatges en directe del backstage: Es posaran de ple en què passa abans i després del concert.

Es podrà assistir presencialment al concert de la sala 2 de La Mirona, on hi haurà un aformanet limitat a 150 persones, les entrades del qual es podran adquirir des del web de la sala.

Per primera vegada farem un concert en strteaming i en directe per a tot el món, des del portal de VIPSconcert podreu participar activament del concert via videoconferència i podreu fer-nos les preguntes que vulgueu mitjançant les xarxes socials seguint el hashtag #VIPSnBusto


Reserva la teva entrada virtual pel concert en streaming AQUÍ
Compra la teva entrada presencial pel concert de La Mirona AQUÍ

 

El concert serà el diumenge 22 de juny a les 19:00h (hora local).


Catalunya – 19:00h
Argentina – 14:00h
Colòmbia – 12:00h
Mèxic – 12:00h
Xile – 13:00h
Alemanya – 19:00h
Londres – 18:00h
New York - 13:00h