LAX'N'BUSTO SIMFÒNIC - 17è FESTIVAL MIL·LENNI

LAX'N'BUSTO SIMFÒNIC - A BARCELONA AMB EL 17è FESTIVAL MIL·LENNI

ENTRADES ANTICIPADES

Aquest 2016 serà un any molt especial nosaltres. Per una part complirem 30 anys a dalt dels escenaris, i per l'altra farem per fi una aturada que en tot aquest  temps no hem fet mai. A finals d'Octubre clourem aquesta gira 2016 i deixarem indefinidament de fer concerts fins que no enregistrem noves cançons.
El proper 29 de Desembre farem un concert "Simfònic" que ens fa molta il·lusió de fer, perquè serà en un dels pocs auditoris que ens quedava per trepitjar: El Palau de la Música. Sota la direcció de Joan Albert Amargós reviurem aquest concert que hem anat oferint de forma ocasional, i que en aquesta gira de cloenda dels nostres primers trenta anys, volem tornar a oferir, junt amb "Essencials" i el "De prop", que anirem combinant. Una gira de la que encara no hem concretat quin i com serà el darrer concert, dins el proper mes d'Octubre.
Al Palau de la Música el dia 29 oferirem dins del Festival Mil·lenni, un dels concerts del "Simfònic" més complerts, amb totes les peces que hem anat fent, arranjant i incorporant en els concerts simfònics dels darrers anys. Sens dubte un concert únic, irrepetible i molt especial per a nosaltres i segurament per tot els que ens heu anat seguint de forma tant incondicional com agraïda i reconfortant. Us esperem!!

LAX'N' BUSTO "SIMFÒNIC"

FITXA ARTÍSTICA.
Direcció: Joan Albert Amargós.

violins:
Frederic Descargues
Ana Fernández
Carles Montfort
Sergi Claret

violes:
Ursula Amargós
Quim Badia

violoncels:
Marçal Ayats
Jordi Claret

contrabaix:
Miquel Àngel Cordero

Saxo:
Eladio Reinón


Trombó:
Josep  Tutusaus

Trompeta:
Jaume Peña

Trompa:
Marc Garcia

Piano:
Eduard FontLax'n'Busto:

Guitarra: Pemi Rovirosa
Guitarra: Cristian Gómez Montenegro
Baix: Jesús Rovira
Bateria: Jaume Piñol
Veu: Salva Racero