LAX'N'BUSTO #Lax30 - Fi de Gira

LAX'N'BUSTO #Lax 30 - FI DE GIRA A BARCELONA - 04/11/2016 Sala 1 Razzmatazz (Barcelona) 21h

ENTRADES ANTICIPADES

Aquest 2016 serà un any molt especial per a nosaltres. Per una part complirem 30 anys a dalt dels escenaris, i, per l'altra, farem per fi una aturada que no hem fet mai en tot aquest temps. El 4 de Novembre farem el darrer concert a Barcelona, clourem aquesta gira #lax30 2016 i deixarem indefinidament de fer concerts fins que no enregistrem noves cançons. Ho farem en una sala que per nosaltres te molt de significat i que encaixa perfectament amb el concert que volem oferir, que representa l'essència del que som en directe. Com us podeu imaginar, no serà un concert normal.

Mai no hem tancat una gira sense tenir-ne una de preparada. De fet, costa recordar quines gires hem tancat, perquè la veritat és que ens agrada tant ser dalt dels escenaris, que no hem pogut dir mai no a un nou concert. I així hem viscut en aquest espai continu de concerts que ens ha fet viure en contacte permanent amb la "nostra gent"; la que, encara que ens sembli mentida a nosaltres mateixos, no deixa d'omplir els concerts i de fer-nos sentir feliços i afortunats de poder fer i oferir música: la nostra passió, el nostre fil conductor vital que, durant aquestes tres dècades, ha estat possible gràcies a vosaltres. I volem seguir.

Com diu la cançó, tornarem! Ho volem fer amb noves cançons per a vosaltres; i també per a nosaltres, esclar. Per això ens aturem: per descansar una mica, que també ens ho mereixem; per a fer algunes coses que junts no podem fer; per aprendre també, a trobar-vos a faltar. Esperem que aquest espai "indefinit" no sigui molt llarg. El que tenim clar és que tornarem!

Tenim uns mesos de concerts per endavant i els volem gaudir al màxim donant-ho tot.