CANTANTS POLIÈDRIC

POLIÈDRIC compta amb les veus de Pemi Fortuny, Ernest Armengol, Ramon Mirabet, Miquel Abras, Pol Fuentes, David Ros i Nerea Bassart. 

PEMI FORTUNY 

El Pemi aporta el fet de tornar a casa, a la veu original de Lax'n'Busto. Feia 16 anys que no gravavem junts. Ha posat la veu a les cançons "Ni negre ni blanc" i "Si no ho fas tu". 


POL FUENTES 

El Pol té un registre de veu molt ampli, que pot tirar molt amunt però defensar molt bé els greus. Posa veu a la cançó "El pitjor", i se l'ha fet molt seva.
Membre fundador del grup Rosa-Luxemburg, i actual bandautor barceloní. 


NEREA BASSART 

La Nerea va ser la guanyadora del càsting que vam realitzar l'estiu del 2018. És la primera vegada que una veu femenina canta amb nosaltres en un disc. És la veu més jove i canta "Quan em diguis que m'estimes".


ERNEST ARMENGOL 

L'Ernest és la veu de Sol Lagarto i Matilda Blue. Té una veu rockera i trencada i ens va agradar molt. Va ser el primer en apuntar-se al projecte i va gravar tres cançons "Les últimes paraules de Steve Jobs", "A porta freda" i "Anestèsia". 


DAVID ROS 

Amb una veu trencada, ha passat per concursos com Operación Triumfo i La Voz. Quan vam anunciar que el Salva Racero no seguia amb nosaltres el David es va oferir, entre d'altres, per substituir-lo. El David canta "Foc", i ho fa a l'estil Lax'n'Busto.


RAMON MIRABET 

Va ser una trobada molt màgica. A l'arribar a l'estudi van parlar amb el Cristian, autor de la cançó, i va sonar bé a la primera. Canta la cançó més tranquila, fràgil i propera, "No ets d'aquest món". 


MIQUEL ABRAS 

El Miquel interpreta una balada a l'estil Lax'n'Busto, "No dubtis". Havia gravat alguns discs a l'estudi La Casamurada, i teníem la seva veu molt interioritzada, quan vam tenir la cançó vam veure claríssim que l'havia de cantar ell. 


MANAGEMENT I CONTRACTACIÓ

RGB MANAGEMENT
+ 34 972 200 122
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
www.rgb.cat

 

Social

SpotifyApple Music